FEM DEL TEU PROJECTE
EL NOSTRE COMPROMÍS

 

Especialistes en reformes i rehabilitacions

Pressupostos a mida amb acabats de primera qualitat

 

QUÈ OFERIM?

MSL Projectes ofereix tota mena de serveis relacionats amb el qualsevol producte immobiliari, tant si estàs pensant en fer una reforma com si busques treure’n el màxim rendiment.

REFORMAS Y REHABILITACIÓ

La nostra principal activitat. El nostre objectiu és fer realitat el desig dels nostres clients. Ens encarreguem de tot el procés que intervé en una reforma.

ASESORAMIENT IMMOBILARI

Oferim la nostra experiència per satisfer les necessitats del client i poder-lo orientar en qualsevol procés de compra, venda o lloguer de qualsevol actiu.

GESTIÓ TURISTICA

Assessorament i gestió sobre pisos turístics; optimització de l’anunci, gestió de check-in, atenció i comunicació amb els hostes, servei de neteja…
_mg_4403-_mg_4405_DxO

FEM TOT EL PROCÉS DE REFORMA

Quan parlem de projectes integrals, ens referim a la integració de tots els processos productius que intervenen en una obra; elaboració de pressupostos i de projectes tècnics, plantejament de noves propostes de distribució, compres amb proveïdors, supervisió dels industrials, etc.

_mg_4466-_mg_4468_DxO

SERVEIS I MATERIALS DE PRIMERA QUALITAT

Totes aquestes fases formen part del procés que implica l’execució d’una obra, i s’han de complir correctament totes les normes vigents i les pautes marcades a l’inici del projecte per donar un servei de qualitat i oferir els resultats esperats obtenint així la confiança del client.

BUSQUES INSPIRACIÓ?

Tens dubtes dubtes sobre quin tipus de reforma vols fer? Deixa que t’assessorem i t’aportem idees i solucions adaptades exclusivament a les teves necessitats i desitjos sobre la teva llar.

TU T'HO IMAGINES, NOSALTRES HO CREEM

Explica'ns les teves idees