MISSIÓ, VISIÓ I
VALORS D'EMPRESA

Solucions tradicionals a projectes actuals.

Assessorament en producte inmobiliari i gestió turística.

Més de 20 Anys
d'experiència

MSL Projectes és una empresa familiar que es dedica al sector de la construcció des de fa més de 20 anys.

La nostra feina durant tot aquest temps ha fet que ens puguem consolidar en un sector que requereix de compromís, esforç i sacrifici. Les nostres ganes d’aprendre també són un factor diferencial; les tendències canvien, i amb elles també ho fan les dels nostres clients, motiu pel qual ens veiem obligats a actualitzar-nos constantment per poder donar tots els serveis disponibles que ens ofereix aquest sector.

La nostra experiència fa també possible que puguem oferir assessorament per a tot tipus de producte immobiliari; compra venda de propietats, noves propostes de distribució, personalització i decoració i gestió d’allotjaments turístics.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

La missió de MSL Projectes és oferir als nostres clients un servei integral en el projecte de reforma o rehabilitació del seu espai. La nostra funció és assumir tota la gestió del projecte i coordinar els diferents departaments que intervenen en el procés productiu. D’aquesta manera, assegurem estar presents en totes les fases de l’obra, amb l’objectiu d’optimitzar el pressupost i garantir els millors acabats de qualitat amb els temps establerts.

La nostra visió és innovar i millorar cada dia, respectant els coneixements tradicionals del sector e implementant noves tècniques per poder oferir al nostre client el màxim confort.

Creiem en l’originalitat de les persones i sabem que cada client és únic, per això ens agrada treballar a cada projecte de forma personalitzada. Amb la nostra experiència i un bon assessorament, us ajudarem a definir quines són les diferents solucions possibles que més s’adaptin a les necessitats de cadascú, amb l’objectiu de garantir la seva satisfacció.

Creatius

Oferim solucions adaptades als teus destijos i a tendències actuals de disseny. Resultats innovadors i d’avantguarda.

Per què ens hauries d'escollir?

Perquè oferim als nostres clients la màxima transparència i confiança, perquè ens agrada la nostra feina i perquè volem seguir creixent fent realitat els vostres projectes.

Professionals

Treballem sempre amb els millors materials i treballadors per aportar grans resultats de qualitat als temps establerts.​

Construïm espais d'ensomni

Tens dubtes dubtes sobre quin tipus de reforma o projecte vols fer?
Deixa que t’assessorem i t’aportem idees i solucions adaptades exclusivament a les teves necessitats i desitjos sobre la teva llar.

TU T'HO IMAGINES, NOSALTRES HO CREEM

Explica'ns les teves idees